Ei osumia
Hakusanalla ei löytynyt osumia. Yritä uutta hakua.
Ohjelmat
Videot
Podcastit
Uutiset
Muut
Ei osumia
Hakusanalla ei löytynyt osumia. Yritä uutta hakua.
Uutiset

Fort Boyard - Linnake

Fort Boyard - Linnake > Etusivu > Fort Boyard - Linnake - Kausi 1 - Jakso 1
Katso tämä!

Fort Boyard - Linnake

Koko jakso
Fort Boyard - Linnake - Kausi 1 - Jakso 1

Fort Boyard - Linnake - Kausi 1 - Jakso 1

Fort Boyard on uusi kilpailuohjelma, jossa 24 kotimaista julkkista kilpailee Länsi-Ranskassa jylhässä linnakkeessa. Kilpailijat on jaettu kuuteen joukkueeseen, jotka on merkitty eri värein. Avausjaksossa vastakkain asettuvat Vihreä ja Punainen joukkue. Vihreässä joukkueessa kilpailevat painin olympiamitalisti ja kansanedustaja Marko Asell, aerobicin maailmanmestari Tuuli Matinsalo sekä poliitikkopariskunta Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen. Punaisessa joukkueessa kisaavat toimittaja Katja Ståhl, muusikko Tidjan Ba, juontaja Kristiina Komulainen sekä pikaluistelija Mika Poutala. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.

Kommentit (15)
Kommentit
Anonymous (ei rekisteröitynyt) 22.5.2013 19.00

siis siinä tallotaan hiiriä, ihan järkyttävää!!

ärtynyt (ei rekisteröitynyt) 9.6.2012 22.16

Ohjelma on muutenkin typerä, mutta nyt alkoi keittämään yli, kun purkkiin, jossa oli hiekkaa, oli laitettu hiiriä ja joku typerä naikkonen meni pemottomaan niin sitä hiekkaa, että varmasti oli pikkuisilla nenät ja suut täynnä hiekanmuruja. Menee jo melkein eläinrääkkäyksen puolelle.

Anonymous (ei rekisteröitynyt) 1.2.2012 20.25

Hyvä ohjelma, surkeat juontajat! Tätä katsoi paljon mielummin 15 vuotta sitten TV5:ltä ranskaksi, vaikkei ranskaa osaakaan. Nyt lähinnä oleva fiilis on myötähäpeä juontojen takia.

Anonymous (ei rekisteröitynyt) 12.1.2012 11.50

kiinalainen tervehti: Ni hâo! - kehu heti kättelyssä (suomeksi SiNÄ OLET HYVÄ!) Ilmankos kiinalaisia on NiiN, NiiN PALJON, mutta suomalaisia niin, niin vähän.

Anonymous (ei rekisteröitynyt) 11.1.2012 14.46

Aivan turhake koko ojelma. Huono tuotanto ja tylsät henkilöt. En katso!

Anonymous (ei rekisteröitynyt) 10.1.2012 10.22

Mutta kun on näin yksinkertainen eikä ole katsonut ulkolaisia esikuvia, on ihan äimän käkenä katsonut ohjelmaa ja tykännyt juontajista, jotka antavat tilaa vaikkapa jännitykselle. En kaivannut heiltä mitään mitä ei olisi tullut :).

Fångarna på Fortet (ei rekisteröitynyt) 9.1.2012 16.39

Yhdyn samaan kun edeltävät; lapselliset juontajat, puuttuvia tehtäviä ja Ruotsin Fortet oli parempi.

Pettynyt (ei rekisteröitynyt) 9.1.2012 10.10

Olipa huono. Todella huonot juontajat. Ottakaa mallia Ruotsin linnakkeesta, paljon paremmin toteutettu. Olipa hölmöä kun rahat alkoivat pudota niin juontajat eivät reagoineet mitenkään, pelkkää hiljaisuutta. Kun rahat piti kaataa punnittavaksi juontaja sanoo "Okei" jota seuraa pitkä hiljaisuus. Kun juontaja lopussa sanoo "Tämä on Fort Boyard" hän ei lausu sitä edes kunnolla. On niin kankeata meininkiä että hohoh...

Anonymous (ei rekisteröitynyt) 7.1.2012 23.24

Odotin paljon enemmän!Juontajat voisi vaihtua. Sekä Suomen ohjelmassa puuttuu paljon sellaista mitä ruotsin Linnakkeessa on!Esim sanoja mitä pitää kerätä sekä torni missä vanha mies kyselee ratkaisevan vastauksen. Kaikki eläintehtävätkin puuttuvat! Katson mieluummin Ruotsin Linnake!

itku (ei rekisteröitynyt) 7.1.2012 21.22

one word: pyhäinhäväistys.

Kommentoi

  • Fort Boyard - Linnake
  • , kausi 1
  • , jakso 1

Mainos:

Ohjelman seuraavat lähetysajat:

Tietoa ei saatavilla.

Seuraavaa lähetysaikaa ei ole määritetty.

Ohjelmaopas