Ei osumia
Hakusanalla ei löytynyt osumia. Yritä uutta hakua.
Ohjelmat
Videot
Podcastit
Uutiset
Muut
Ei osumia
Hakusanalla ei löytynyt osumia. Yritä uutta hakua.
Uutiset

Vain elämää

Vain elämää > Cheek > Jakso 4: Nipa Neumann laulaa Cheekin Tuhlaajapoika-kappeleen aidolla länkkärimeiningillä
Katso tämä!

Vain elämää

Klippi

Jakso 4: Nipa Neumann laulaa Cheekin Tuhlaajapoika-kappeleen aidolla länkkärimeiningillä

Cheekin päivän kakkosbiisinä kuullaan Nipan versio Tuhlaajapoika-kappaleesta. Nipa tulkitsee kappaleen länkkärimeiningillä ja toteaa vielä, että voisi ottaa biisin omaan ohjelmistoonsa milloin vaan.

Kommentit (6)
Liitä sivuillesi
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://nt.sestatic.fi/sites/all/modules/media/Nelonen_mediaplayer_static_latest.swf" width="640" height="360"> <param name="movie" value="http://nt.sestatic.fi/sites/all/modules/media/Nelonen_mediaplayer_static_latest.swf" /> <param name="allowFullscreen" value="true" /> <param name="allowScriptAccess" value="always" /> <param name="gaid" value="UA-3683704-15" /> <param name="wmode" value="direct" /> <param name="salign" value="tl" /> <param name="FlashVars" value="gaid=UA-3683704-15&amp;providerURL=http://arkisto.nelonen.fi/utils/media_configurator/%3Fq%3Dvideo/286415%26site%3Dwww.ruutu.fi&amp;current_page=http://arkisto.nelonen.fi/ohjelmat/vain-el%C3%A4m%C3%A4%C3%A4/cheek/video/vain-el%C3%A4m%C3%A4%C3%A4-jakso-4-nipa-neumann-laulaa-cheekin-tuhlaajapoika-kappeleen-aidolla-l%C3%A4nkk%C3%A4rimeinin&amp;logger_ini=http://gatling.nelonenmedia.fi/file/logger-ini-d6-legacy.xml&amp;timeserver=http://arkisto.nelonen.fi/ajax/ce/get_datetime" /> Flash toistinta ei löytynyt. </object>
loadingNäytä enemmänNäytä vähemmän
Kommentit
ulla tee (ei rekisteröitynyt) 24.11.2012 22.17

Tykkäsin tästä ihan hirveesti! Harmi ettei tullut levylle tämä.

Anonymous (ei rekisteröitynyt) 14.11.2012 11.24

Nipa jyrää edelleen!!!

mimmu (ei rekisteröitynyt) 10.11.2012 22.10

Nipa oot huippu! :)

mie (ei rekisteröitynyt) 10.11.2012 22.07

Ihana nipa! :)

Anonymous (ei rekisteröitynyt) 4.11.2012 17.44

hyvä nipaa ! :D

Tomu (ei rekisteröitynyt) 28.10.2012 11.21

Ehdottomasti paras veto Nipalta tähän mennessä! :D Ja onhan Satasen laina myös loistava. (;

Kommentoi

Näytä enemmänNäytä vähemmän
  • Vain elämää
  • , Nipa Neumann
  • , Cheek
  • , Vain elämää, jakso 4
 
 
 

Ohjelman seuraavat lähetysajat:

Tietoa ei saatavilla.

Seuraavaa lähetysaikaa ei ole määritetty.

Ohjelmaopas
 
 
 

Vain elämää - tästä on kyse!

Vain elämää -ohjelmassa pääsemme seuraamaan kuinka seitsemän suurta suomalaista artistia: Katri Helena, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Erin, Neumann, Jonne Aaron ja Cheek viettävät yhdessä keväisen viikon maaseudulla ja esittävät viikon aikana omia tuoreita versiotaan toistensa suurimmista hiteistä.

Artistit musisoivat ja tutustuvat toisiinsa asuessaan yhdessä kahdeksan päivän ajan Hirvensalmella Satulinnassa. Jokaisessa jaksossa yksi tähdistä on päivän artisti. Ohjelman jokaisessa jaksossa päästään kurkistamaan  yhden artistin elämään ja uraan ja artisti johdattaa muut maailmaansa yhteisten aktiviteettien kautta. Ohjelmasarjan aikana artistit pääsevät itse kertomaan miten ovat kokeneet uransa eri vaiheet ja paljastuu mm. kuka artisteista on rakennellut lapsena jousipyssyjä ja kenen salaisena intohimona on ollut hääparit. Kuka rakastaa keppostelua ja kuka ei pysty olemaan hetkeäkään erossa puhelimestaan.

Päivä huipentuu lounaalla ja päivällisellä jolloin muut artistit esittävät omat versionsa päivän artistin rakastetuista hiteistä. Miltä kuulostaakaan esimerkiksi Katri Helenan ja Jari Sillanpään tulkinnat rappari Cheekin hiteistä tai Erinin versio Kaija Koon klassikkokappaleesta? Millaisia tunteita herättää Jonne Aaronin tulkinta idolinsa Neumannin tärkeästä kappaleesta?  

Artistien viikko Hirvensalmella on täynnä tunnetta: sekä iloa ja naurua, että kyyneleitä.  Ohjelma huipentuu kaikkien yhteiseen duettopäivään jolloin viikon aikana syntyneet ystävyydet kruunataan upeilla yhteislauluesityksillä.