Ei osumia
Hakusanalla ei löytynyt osumia. Yritä uutta hakua.
Ohjelmat
Videot
Podcastit
Uutiset
Muut
Ei osumia
Hakusanalla ei löytynyt osumia. Yritä uutta hakua.
Uutiset

Vain elämää

Vain elämää > Nipa Neumann > Jakso 3: Jari Sillanpää laittaa kajalit kohdilleen ja esittää Dingon Sinä ja minä upeasti
Katso tämä!

Vain elämää

Klippi

Jakso 3: Jari Sillanpää laittaa kajalit kohdilleen ja esittää Dingon Sinä ja minä upeasti

Vain elämää -ohjelman jakso perjantaina 19.10. on omistettu Pertti "Nipa" Neumannille. Jari Sillanpää on ottanut versioitavakseen Nipan kappaleen Sinä ja minä. Jarin sovituksen tunnelma on upea.

Kommentit (16)
Liitä sivuillesi
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://nt.sestatic.fi/sites/all/modules/media/Nelonen_mediaplayer_static_latest.swf" width="640" height="360"> <param name="movie" value="http://nt.sestatic.fi/sites/all/modules/media/Nelonen_mediaplayer_static_latest.swf" /> <param name="allowFullscreen" value="true" /> <param name="allowScriptAccess" value="always" /> <param name="gaid" value="UA-3683704-15" /> <param name="wmode" value="direct" /> <param name="salign" value="tl" /> <param name="FlashVars" value="gaid=UA-3683704-15&amp;providerURL=http://arkisto.nelonen.fi/utils/media_configurator/%3Fq%3Dvideo/283118%26site%3Dwww.ruutu.fi&amp;current_page=http://arkisto.nelonen.fi/ohjelmat/vain-el%C3%A4m%C3%A4%C3%A4/nipa-neumann/video/vain-el%C3%A4m%C3%A4%C3%A4-jakso-3-jari-sillanp%C3%A4%C3%A4-laittaa-kajalit-kohdilleen-ja-esitt%C3%A4%C3%A4-dingon-sin%C3%A4-ja-min%C3%A4-u&amp;logger_ini=http://gatling.nelonenmedia.fi/file/logger-ini-d6-legacy.xml&amp;timeserver=http://arkisto.nelonen.fi/ajax/ce/get_datetime" /> Flash toistinta ei löytynyt. </object>
loadingNäytä enemmänNäytä vähemmän
Kommentit
Kiinnostunut (ei rekisteröitynyt) 25.11.2012 12.16

Mihin kappaleeseen sinä ja minä oli sovitettu,vaikutti tutulta

Kiinnostunut (ei rekisteröitynyt) 25.11.2012 12.16

Mihin kappaleeseen sinä ja minä oli sovitettu,vaikutti tutulta

Anonymous (ei rekisteröitynyt) 21.10.2012 19.11

aivan ihan ohjelma ja tosi hyvä porukka koossa, tätä ei voi kuin aina tippalinssissä katsoa miten mahtavia tulkintoja on tullut ja tää Jarin Sinä ja minä liikkennvaloissa oli aivan HUIKEA :) piti kuunnella monesti vielä ja tunnelmoida..

wolde (ei rekisteröitynyt) 21.10.2012 18.44

Todella hyvä ohjelma. Hienoja tulkintoja huippuesiintyjiltä.

SINI (ei rekisteröitynyt) 21.10.2012 01.31

KIITOS,KIITOS, KIITOS!! IHANA OHJELMA. MISSASIN ENSIMMÄISEN JAKSON,PLEASE, UUSIKAA SE.

Anonymous (ei rekisteröitynyt) 20.10.2012 18.28

täytyy sanoo, että paras ohjelma ikinä ! Erin on ykkönen, jopa cheekistä pidän kertosäkeiden verran...

Jande (ei rekisteröitynyt) 19.10.2012 23.03

No just Wicked Game mut eka kerta Suomessa kun tehdään näillä soundeilla musiikkiohjelmaa. Kovat jätkät häämöttää taustalla ja varmaan potikoissa. Tippa tulee linssiin itselläkin tän ohjelman kanssa ja pelkästään positiivisessa mielessä.

Eva (ei rekisteröitynyt) 19.10.2012 22.46

Hienoa Jari, teit hienon ja herkän tulkinnan tästä kappaleesta. Mielestäni olet parhaimmillasi näiden hitaiden kappaleiden tulkkina. Kiitos sinulle myös koko omasta panoksestasi tähän ohjelmaan. Jo ensimmäisessä jaksossa uskalsit antaa herkkyytesi tulla esiin ja liikutuit aidosti toisten tulkitessa laulujasi.
Se oli niin terapeuttista katsojillekin kuin vain voi olla ja itkin itsekin mukana ruudun tällä puolen. Jäin heti koukkuun koko ohjelmaan. Olet Jari myös ihanan iloinen ja positiivinen, tulee niin hyvälle mielelle teitä kaikkia katsellessa ja kuunnellessa. Olette porukkana aivan upea ja pystytte kannustamaan toisistanne parhaat puolet esiin. Kiitos teille kaikille tästä ohjelmasta ja upeista lauluista!

Tepa (ei rekisteröitynyt) 19.10.2012 22.33

Rakastan tätä ohjelmaa ! On aivan huippu ! Ihana sakki saatu yhteen, en voi muuta sanoa.

Kalevi Korhonen (ei rekisteröitynyt) 19.10.2012 22.23

Silloin 80-luvulla käydessäni lomalla Kuhmossa totesin Dingo-kuumeen tarttuneen myös pikkusiskoon.Päivät soi Dingon musiikki ja äitikin sai tartunnan.Kun lukemattomia kertoja soi siskon soittimesta Sinä ja minä niin äitikin lauleli Sinä ja minä liikennevaloissa.Tämän loistavan ohjelman myötä palautui muistot kotiseudulta.

Kommentoi

Näytä enemmänNäytä vähemmän
  • Vain elämää
  • , Jari Sillanpää
  • , Nipa Neumann
  • , Vain elämää, jakso 3
 

Ohjelman seuraavat lähetysajat:

Tietoa ei saatavilla.

Seuraavaa lähetysaikaa ei ole määritetty.

Ohjelmaopas
 
 
 

Vain elämää - tästä on kyse!

Vain elämää -ohjelmassa pääsemme seuraamaan kuinka seitsemän suurta suomalaista artistia: Katri Helena, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Erin, Neumann, Jonne Aaron ja Cheek viettävät yhdessä keväisen viikon maaseudulla ja esittävät viikon aikana omia tuoreita versiotaan toistensa suurimmista hiteistä.

Artistit musisoivat ja tutustuvat toisiinsa asuessaan yhdessä kahdeksan päivän ajan Hirvensalmella Satulinnassa. Jokaisessa jaksossa yksi tähdistä on päivän artisti. Ohjelman jokaisessa jaksossa päästään kurkistamaan  yhden artistin elämään ja uraan ja artisti johdattaa muut maailmaansa yhteisten aktiviteettien kautta. Ohjelmasarjan aikana artistit pääsevät itse kertomaan miten ovat kokeneet uransa eri vaiheet ja paljastuu mm. kuka artisteista on rakennellut lapsena jousipyssyjä ja kenen salaisena intohimona on ollut hääparit. Kuka rakastaa keppostelua ja kuka ei pysty olemaan hetkeäkään erossa puhelimestaan.

Päivä huipentuu lounaalla ja päivällisellä jolloin muut artistit esittävät omat versionsa päivän artistin rakastetuista hiteistä. Miltä kuulostaakaan esimerkiksi Katri Helenan ja Jari Sillanpään tulkinnat rappari Cheekin hiteistä tai Erinin versio Kaija Koon klassikkokappaleesta? Millaisia tunteita herättää Jonne Aaronin tulkinta idolinsa Neumannin tärkeästä kappaleesta?  

Artistien viikko Hirvensalmella on täynnä tunnetta: sekä iloa ja naurua, että kyyneleitä.  Ohjelma huipentuu kaikkien yhteiseen duettopäivään jolloin viikon aikana syntyneet ystävyydet kruunataan upeilla yhteislauluesityksillä.